Fri frakt på köp över 600 kr
Snabb leverans
Säkra betalningar

Säkerhet och Sekretess

För oss på Lindström & Nilsson AB är det viktigt med datasekretess och vi vill därför vara öppna med hur vi hanterar våra uppgifter om dig som kund.

Vi på Lindström & Nilsson är registeransvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss så som namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt  e-postadress skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp hos oss och fungerar endast för registrering.                   

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig din data för marknadsföringsändamål i tredje part. Vi ser dig som kund under den tid som du betalar något av dina köp eller har ett konto registrerat hos oss. Ett konto skapas automatiskt i samband med det första köptillfället.

Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment och registrering hos oss, samtycker du till sådan behandling av  dina personuppgifter som anges ovan. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till oss på nedan angivna adress.

Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Du har rätt att radera alla personuppgifter hos oss så länge du inte  har ett pågående köp eller en obetald faktura eller begära en rättelse utav felaktiga uppgifter hos oss. 

Du kan välja bort direktmarknadsföring genom att avregistrera dig för direktmarknadsföring och ber dig då att antingen ringa oss på telefonnummer +46 325-66 13 93 eller mejla till oss på shop@lindstromnilsson.se eller skriftligen till oss på adress:

Lindström & Nilsson
Nylännesgatan 8 
512 53 Svenljunga

Lindström & Nilsson AB använder krypterad dataöverföring. Betalnings- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Lindström & Nilsson AB sparar aldrig några kortuppgifter.Villkor för #sulmanfootwear #powerbootsoriginal

 

Genom att använda hashtaggen #sulmanfootwear och #powerbootsoriginal samtycker du till följande:

Du beviljar att Lindström & Nilsson får använda alla foton och rörligt innehåll i företagets marknadsföring och/eller i dess reklam och sociala medier. Lindström & Nilsson får på eget sätt använda, reproducera och kombinera med andra material samt att redigera dina foton. Du försäkrar att du äger alla rättigheter till dina foton och att du har tillstånd från den eller de eventuella personer som förekommer i dina foton att bevilja rättigheterna till detta material. Du ansvarar för att innehåll inte utgör någon kränkning eller lagbrott för tredje part.

Du befriar här med Lindström & Nilsson från alla krav att ersätta dig för användningen av dina foton eller rörliga innehåll i samband med den ovan beskrivna användningen; och du befriar Lindström & Nilsson från och samtycker till att friskriva alla personer som agerar på våra vägnar från alla anspråk, krav och allt ansvar av alla slag i samband med den ovan beskrivna användningen av dina foton och rörliga innehåll.

Återförsäljare

Logga in

Instagram

Follow us on Instagram

Kontakt

+46 (0) 325 661 380
shop@powerboots.se
shop@powerboots.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Följ oss

Stövlar och skor som håller vad de lovar

Lindström & Nilsson grundat 1945 som äger varumärkena Sulman och Powerboots samt har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicers.