Fri frakt på köp över 600 kr
Snabb leverans
Säkra betalningar

Om oss

Powerboots Original®

VÄRMESTÖVLEN SOM HÅLLER VAD VI LOVAR

Det började i Frankrike redan på 1970-talet. Syftet var att hitta en varm vinterstövel som passar all aktivitet i kallt klimat.

Hemligheten i Powerboots Original® är materialet som består utav miljontals slutna små luftbubblor vilka pressas in i PU materialet.
Den unika konstruktionen isolerar bra mot kyla och ger en lätt och behaglig stövel att använda under lång tid i tuffa miljöer.
Denna process och teknologi används än idag i våra stövlar.

Vi i Norden älskar friluftsliv och att vara utomhus, aktiviteter i fjällen eller i skogen ställer höga krav på värme och funktion.
Idéen och teknologin ifrån 70-talet används därför än idag och ger en fortsatt perfekt stövel som håller värme och lämpar sig för
snöskoteråkning, vinterfiske och jakt.

Våra andra Varumärken

Powerboots ingår i bolaget Lindström & Nilssons tillsammans med varumärkena Sulman, Stabilicer och Alpina. Powerboots och Sulman ägs av bolaget Lindström & Nilsson, medan vi har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicer. Gemensamt för våra varumärken är att skorna, stövlarna och kängorna bärs av människor som i sina yrken eller på fritiden kräver högsta kvalitet, säkerhet och komfort.

Store locator

Återförsäljare

Kontakt

+46 (0) 325 661 393
shop@lindstromnilsson.se
shop@lindstromnilsson.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Följ oss

Stövlar och skor som håller vad de lovar

Lindström & Nilsson grundat 1945 som äger varumärkena Sulman och Powerboots samt har de svenska agenturerna för Alpina Outdoor och Stabilicers.